Door wie

Onze belangrijkste partners zijn de chefs van restaurants in metropool regio Amsterdam, die ervoor kiezen met varkensvlees van De Herkomst te werken en zo een bijdrage leveren aan de voedseltransitie.

Adriaan van Raab van Canstein I Le Hollandais
Chris Naylor I Vermeer
Sander van Melick I Café Modern
Rudolf Brand I Circl
Arvid Schmidt I Entrepot
Jos Timmer I De Kas
Thijs Steur I Vuurtoreneiland
Bas Brouns I Ron Gastrobar
Dennis Koopmans I The Roast Room

Dirk Koolen

De Herkomst is opgezet door sociaal ondernemer Dirk Koolen. Zijn missie is het stimuleren van het total-use principe en zo een bijdrage te leveren aan de voedseltransitie. Dirk heeft ervaring opgedaan bij grootwinkelbedrijf Albert Heijn en het daaruit ontstane Instock om voedsel reststromen te koppelen aan horecakeukens. Dirk groeide op in Brabant, waar zijn voorliefde voor varkens is ontstaan.

Neem contact op

Een overzicht van de restaurants waarmee we samenwerken.

      Maurice van Restaurant Morris en Bella: “Mooi product”

      Richard van Oostenbrugge van Restaurant 212 “Mooi en lekker, duurzaam product”